SEGMEN: Jom tambah follower sebanyak yang mampu

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua ^_^


Yah! hari ni saya join 1 segmen ni? segmen? apa tu..Segmen ni memang sesuai bagi blogger2 baharu terutamanya saya untuk upkan jumlah follower dan saling kenal mengenali antara blogger2 yang ada kat Malaysia ni. Amboi... Seronok nampak!

Buat pengetahuan semua ini adalah kali pertama saya join segmen. Masa pertama kali tngok segmen2 ni, saya buat muka blur je. Kenapa? Yakinlah bahawa saya tak tahu menahu apa itu segmen.. Bila tngok ramai yang join, saya mengaktifkan diri jugalah join segmen ni. HARAPAN saya, semoga berjayalah dalam segmen yang pertama ni. Insya-Allah.

Rakan2 blogger ataupun pembaca setia, Jom follow blog saya. Tekan je 'Join this site' baru syookk.. Terima kasih semua, sayang korang ketat2. :)



12 comments:

  1. Replies
    1. sama-sama, salam perkenalan :)
      dari saya budk bharu dlm dunia blogger

      Delete
  2. salam dear, dr segmen sama, da follow awk..

    http://ernashafiqah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  3. NAZ dari segmen yg sama..
    done follow sini..slm kenal..
    jemput ke blog NAZ ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  4. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  5. hai.. singgah sini.. follow awak.. if sudi .. jom la follow saya balik..

    fasyrah89.blogspot.com

    nice to meet u dear..!

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan...dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik..:)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan :)

    http://www.miminasir.my/2013/02/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  8. Salam dear..dari segmen sama..dah follow kamu juga (^__^)

    Jemput follow kita pula..

    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/02/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  9. hai. follow sini. jom follow balik XD

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  10. Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

    ReplyDelete
  11. lawala blog cekgi kiter ni :-)
    jgn lupe follow dan like FB sy ye cekgi..hehe

    http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    www.facebook.com/hamadiphoto

    ReplyDelete

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Princess Pinky. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa